Doniraj / prispevaj društvu
Postani podporni član
Naše zgodbe

15. let društva

»Dokler imamo spomine, obstaja preteklost. Dokler imamo upanje, obstaja prihodnost. Dokler imamo prijatelje, je lepa sedanjost.« je nekdo zapisal…


15 LET INVALIDSKEGA DRUŠTVA KENGURUJČEK


26.08.2018 smo uradno praznovali 15 let delovanja društva. V svojem imenu in v imenu vseh članov se zahvaljujem vsem sodelujočim v Izvršnem odboru, ki ste v vseh teh letih pomagali pri oblikovanju letnih programov in organiziranju različnih dogodkov društva.

Posebej se zahvaljujem staršem, otrokom, podpornim članom in strokovnim delavcem! Ob tem moram poudariti, da nam vsi do sedaj izvedeni programi ne bi uspeli brez naših zvestih sponzorjev in donatorjev, ki prispevajo na različne načine, v različnih oblikah in s tem pripomorejo k boljšemu, kvalitetnejšemu in lažjemu delovanju društva.

»Dokler imamo spomine, obstaja preteklost. Dokler imamo upanje, obstaja prihodnost. Dokler imamo prijatelje, je lepa sedanjost.« je nekdo zapisal… Skozi 15 let delovanja in druženja v društvu smo to postajali in postali tudi mi – pravi prijatelji, soborci ob premagovanju bolezenskih težav in ob tem polni izkušenj, ki jih z veseljem delimo in predajamo naprej! Naj se vsem nam uresničijo vsa pričakovanja, da si bomo lahko še večkrat polepšali naša skupna srečanja in druženja!

Hvala vsem za vse!

Danica Kopač Maletič, predsednica društva

naši zvesti donatorji